Mourinho'dan acı itiraf...

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Crystal Palace deplasmanında aldıkları şok yenilgi sonrası, şampiyonluk şanslarının ortadan kalktığını söyledi. Portekizli menajer, hücum bölgesinde görev yapan oyuncularını eleştirmekten de çekinmedi.

NTV Spor 30.03.2014 - 00:07
Mourinho'dan acı itiraf...

Chelsea, kümede kalma savaşı veren Crystal Palace'a deplasmanda John Terry'nin kendi kalesine attığı golle 1-0 yenilerek, şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

Maçın ardından, ilk günden beri, bu sezon şampiyonluk için mücadele etmediklerini savunan Chelsea Menajeri Jose Mourinho'nun neler söyleyeceği merakla bekleniyordu. Mourinho, bu yenilgiyle şampiyonluk şanslarının ortadan kalktığını dile getirdi. Ligi zirvede bitirmelerinin rakiplerini alacağı sonuçlara bağlı olduğunu dile getiren Mourinho "Artık şampiyon olacağımıza inanmıyorum. Diğer rakiplerin alacağı sonuçlara biraz bağlı olsaydık belki bir şansımız olurdu. Ancak bu aşamadan sonra herşey elimizden çıktı" dedi.
 
Mourinho, savunmasına övgüler yağdırırken, hücum oyuncularına isim vermeden eleştiriler getirdi. Bazı oyuncuların çok istikrarsız olduğunu belirten Portekizli menajer "Ivanoviç, Terry, Cahill ve Azpilicueta her maçta aynı performansı sergiliyor. Güneş, yağmur, küçük saha, büyük saha, agresif rakipler, agresif olmayan rakipler onlar için farketmiyor. Ancak diğerleri bir maçta harika oynarken, sonrakinde ortadan kaybolabiliyor" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...