'Pardon Sir anlayamadım?'

Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, eski Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson ile emekliliğinin ardından yemekte bir araya geldiklerini belirterek, "Sir Alex'in çok hızlı ve aksanlı konuşması, benim de İngilizce'min çok iyi olmaması dolayısıyla dediklerini anlayamadım. Belki bana Manchester United'ın başına geçmemi teklif etmiştir" dedi.

NTV Spor 01.04.2014 - 11:24
'Pardon Sir anlayamadım?'
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Manchester United ile Bayern Münih arasında oynanacak maç öncesi basın toplantısı düzenleyen Guardiola, Manchester temsilcisinin geçen sezon emekliye ayrılan "Sir" unvanlı teknik direktörü Ferguson ile arasında geçen bir diyaloğu anlattı.
     
Ferguson'un emeklilik kararının ardından kendisini lüks bir restorantta yemeğe davet ettiğini söyleyen İspanyol teknik adam, "Orada harika zaman geçirdik ama Sir Alex'in çok hızlı ve aksanlı konuşması, benim de İngilizce'min çok iyi olmaması dolayısıyla dediklerini anlayamadım. Belki bana Manchester United'ın başına geçmemi teklif etmiştir" diyerek salondakilerin gülüşmesine neden oldu.
     
Guardiola, davetin arkadaşça olduğunu ve Ferguson'un kendisine her zaman destek verdiğini belirterek, "O gerçekten çok beyefendi birisi ve birlikte her zaman güzel zaman geçiriyoruz" şeklinde konuştu.
     
Guardiola, bu sezon takımının başında sergilediği istikrarsız performans nedeniyle tepki çeken Manchester United Teknik Direktörü David Moyes ile de görüşerek onu teselli ettiğini ifade etti.
     
 

Sayfa Yükleniyor...