Son şampiyon avantajı kaptı! (Özet)

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Bayern Münih, Old Trafford'da Manchester United ile 1-1 berabere kaldı ve rövanş için az da olsa bir avantaj yakaladı...

NTV Spor 01.04.2014 - 23:49
Son şampiyon avantajı kaptı! (Özet)

Son şampiyon Bayern Münih, Robin van Persie gibi en büyük silahından yoksun olarak sahaya çıkan Manchester United karşısında maça daha etkili başladı. United kalesinde ciddi baskı kuran Almanlar, buna rağmen istedikleri gol pozisyonlarını üretmekte zorlandı.

Manchester United az ama öz ataklarla Bayern Münih kalesine giderken, ağlara giden bir top United adına gol değeri kazanmazken, devrenin son dakikalarında ise Dany Welbeck inanılmaz bir gol fırsatından yararlanamadı.

İkinci yarıda ise Old Trafford'ta Manchester United öne geçti. 58'de sahneye çıkan Nemenja Vidic, takımını 1-0 öne geçiren gole imza attı.

Bu golden sonra son şampiyon Bayern Münih, rakibi karşısında beraberlik için baskıyı artırdı. 67'de Mandzukic'in ceza sahası içinde kafayla indirdiği topa çok şık bir vuruş yapan Bastian Schweinsteiger, skora 1-1'lik eşitliği getirdi.

Maçın son duraklama anlarında golü atan Bastian Schweinsteiger, Wayne Rooney'e yaptığı faulün ardından ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyundan atılarak, rövanşta cezalı duruma düştü.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve çeyrek final ilk maçında Bayern Münih, Manchester United deplasmanından 1-1'lik avantajlı bir skorla ayrıldı. Bu eşleşmede rövanş maçı 9 Nisan'da Allianz Arena'da oynanacak.

 

Sayfa Yükleniyor...