"Lig tablosu gerçeği yansıtmıyor"

Premier Lig'in iddialı ekibi Chelsea, Cyristal Palace ve Paris Saint-Germain yenilgilerinin ardından Stoke City galibiyetiyle nefes aldı. En yakın rakibi Liverpool'un 1 puan önünde yeniden zirveye yükselen Chelsea'de menajer Jose Mourinho, Premier Lig tablosunun gerçeği yansıtmadığını söyledi.

NTV Spor 06.04.2014 - 14:36
"Lig tablosu gerçeği yansıtmıyor"

Premier Lig'de zirve mücadelesi sürerken Stoke City'i 3-0 ile geçen Chelsea, maç fazlasıyla yeniden liderliğe yükseldi. Üst üste gelen Cyristal Palace ve Paris Saint-Germain yenilgilerinin ardından Chelsea bu sonuçla rahat bir nefes aldı.

Stoke City maçının ardından gazetelecilerin sorularını yanıtlayan menajer Jose Mourinho'nun gündeminde Premier Lig tablosu vardı. Portekizli çalıştırıcı, liderliğin yanıltıcı olduğunu ve Premier Lig tablosunun gerçeği yansıtmadığını savundu.

Mourinho, "Premier Lig tablosu yanıltıcı. Pek çok takımın maç eksiği var. Zirveye ya da küme düşme hattına baktığınızda net birşey söylemek mümkün olmuyor. Bazı insanlar şampiyon olmak için ne kadar puan gerektiğini hesaplıyor. Ancak bu bilinemez. Düşme hattındaki takımlardan Fulham, Cardiff City ya da Norwich City'e de sorsanız aynı cevabı alırsınız çünkü Sunderland'in maç eksiği var. Zirvede de durum farklı değil. Premier Lig dünyanın en iyi ligi ancak bunu doğru yansıttığımızı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...