Liverpool'un zirve keyfi!

Liverpool kazanmaya devam ediyor! İngiltere Premier Lig’de Liverpool deplasmada West Ham United ile karşılaştı. Kırmızılar, Gerrard’ın penaltıdan attığı gollerle rakibini 2-1 yenerek maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü.

NTV Spor 06.04.2014 - 20:46
Liverpool'un zirve keyfi!

İngiltere Premier Lig'de maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Liverpool deplasmanda West Ham United ile karşılaştı.

Liverpool, kaptan Steven Gerrard'ın penaltıdan attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Puanını 74'e çıkaran Kırmızılılar, maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. West Ham United ise 37 puanda kaldı.

İki takımın da ilk dakikalarda pozisyon üretmekte zorlandığı karşılaşmanın 44. dakikasında Liverpool penaltı kazandı. Topun başına geçen Gerrard topu ağlara göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. İlk devrenin son dakikasında Demel skora 1-1 eşitlik getirirken, takımlar soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti.

Karşılaşmanın ikinci devresine etkili başlayan Liverpool, 71. dakikada bir penaltı daha kazandı. Birkez daha topun başına geçen Gerrad, topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-1 yaptı. Maçta başka gol olmazken, Liverpool sahadan 2-1 galip ayrıldı.   

Sayfa Yükleniyor...