Dortmund mucize peşinde!

Devler Ligi'nde Real Madrid'e 3-0 mağlup olan Borussia Dortmund yarı final için mucize arıyor. Geçtiğimiz yıl oynanan yarı final maçında Real Madrid'e dört gol atan Lewandowski cezasını tamamladı ve çeyrek final rövanş maçında forma giyebilecek.

NTV Spor 08.04.2014 - 13:28
Dortmund mucize peşinde!

Santiago Bernabeu'da Borussıa Dortmund'u 3-0 mağlup ederek yarı final yolunda önemli bir avantaj elde eden Real Madrid, Almanya'daki rövanşta bu skoru korumaya çalışacak.

Dizindeki rahatsızlık nedeniyle hafta sonunda Real Sociedad ile oynanan maçta dinlendirilen Cristiano Ronaldo takımla birlikte Almanya'da bulunuyor. Ancak Portekizli yıldız maç öncesi yapılan idmanı tamamlayamadı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 14 golü bulunan Ronaldo, Dortmund maçında oynaması ve bir kez daha fileleri havalandırması halinde şampiyonlar Ligi'nde bir sezonda en çok gol atan futbolcu olacak. Ronaldo'nun oynayamaması halinde ise tıpkı Real Sociedad maçında olduğu gibi forvet hattında Isco'nun görev alması bekleniyor.

Yarı final için ufak çaplı bir mucizeye ihtiyaç duyan Borussıa Dortmund'da ise Lewandowski cezasını tamamladı ve Iduna Park'taki mücadelede forma giyebilecek. Polonyalı forvet, geçtiğimiz yıl yarı finalde Real Madrid ağlarını tam dört kez havalandırmış ve takımını finale taşımıştı. Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp dezavantajlı skora rağmen yarı final şanslarını sonuna dek zorlayacaklarını dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...