Real Madrid'in zirve inadı! (ÖZET)

Barcelona'nın puan kaybetmesinin ardından sahne alan Real Madrid, küme düşme hattında bulunan Almeria'yı 4-0 mağlup etti. Galibiyet serisini üç maça çıkartan Real, Barça'yı geride bıraktı ve puanını 79'a çıkartarak bir maç eksiği bulunan lider Atletico Madrid'i yakaladı.

NTV Spor 13.04.2014 - 00:43
Real Madrid'in zirve inadı! (ÖZET)

La Liga'nın 33. haftasında Real Madrid, evinde küme düşme hattında bulunan Almeria'yı konuk etti.

Sakatlığı bulunan Ronaldo'nun forma giymediği karşılaşmada gol perdesini 28. dakikada Angel Di Maria açtı. Gol dakikasına kadar girdiği birçok pozisyonu değerlendiremeyen yıldız futbolcu şık bir vuruşla kaleci Esteban Suarez'i mağlup etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı Angel Di Maria'nın golüyle 1-0 sona erdi.

Dakikalar 53'ü gösterdiğinde sahneye Gareth Bale çıktı. Benzema'nın pasında topla buluşan Bale, çaprazdan düzgün bir vuruşla rakip fileleri bir kez daha havalandırdı. Real Madrid golden üç dakika sonra farkı üçe çıkardı. Bale'e asist yapan Benzema bu kez de arka direkte topu Isco ile buluşturdu. Savunmaya rağmen düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderen Isco skoru 3-0'a taşıdı.

70'de Bale'in yerine oyuna dahil olan Alvaro Morata ise 85. dakikada skoru ilan etti ve Real Madrid mücadeleyi 4-0 kazandı.

Galibiyet serisini üç maça çıkartan Real Madrid, puanını 79'a taşıdı. 78 puanlı Barcelona'yı geride bırakan Real, averajla bir maç eksiği bulunan Atletico Madrid'in ardından ikinci sıraya yükseldi.

Üst üste 8 deplasman maçını kaybeden Almeria ise haftayı 30 puanla tamamladı.

Atletico Madrid ise bu akşam deplasmanda Getafe ile karşı karşıya gelecek. Saat 20'de başlayacak mücadele NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

Sayfa Yükleniyor...