Torres'e Çizme'den talip var!

Serie A ekiplerinden Inter, Chelsea'de zor günler geçiren Fernando Torres ile ilgilendiğini açıkladı. Kulübün genel direktörü İspanyol golcüyü kadrolarına katmak için gerekli adımları atacaklarını söyledi.

NTV Spor 15.04.2014 - 12:08
Torres'e Çizme'den talip var!

Atletico Madrid ve Liverpool'da gösterdiği performansla dünyanın sayılı forvetleri arasına giren Fernando Torres, 50 milyon sterlinlik Premier Lig rekoru ile Chelsea'ye transfer olduğu günden bu yana hayal kırıklığı yaratıyor.

Bu sezon Premier Lig'de sadece 4 gol atabilen Torres gelecek sezon büyük olasılıkla Chelsea forması giymeyecek. Menajer Jose Mourinho, Torres'e yönelik güvenini tamamen kaybetmiş durumda.

Chelsea ile yol ayrımına gelen Torres ile ilgilenen kulüplerden biri de Serie A'da yeniden eski parlak günlerine dönmek isteyen Inter. Inter'in genel direktörü Marco Fassone, İspanyol golcü ile ilgilendiklerini doğruladı.

Fassone, Torres'i kadrolarına katmak için önümüzdeki günlerde gerekli adımları atacaklarını söyledi. Inter daha önce Manchester United'ın deneyimli savunma oyuncusu Nemanja Vidic ile anlaşmıştı.

Sayfa Yükleniyor...