Diego Costa'ya izin çıktı!

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Diego Costa'ya veda etmeye hazırlanıyor. Chelsea'nin golcü oyuncuyla ilgilendiğini söyleyen Simeone, ayrılmak istemesi halinde Costa'ya engel olmayacaklarını söyledi.

NTV Spor 16.04.2014 - 10:12
Diego Costa'ya izin çıktı!

Bu sezon sergilediği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesinde ilk sıralara yerleşen Diego Costa, Atletico Madrid'den ayrılacak mı?

Teknik direktör Diego Simeone ayrılığa şimdiden kendisini hazırlamış görünüyor. Simeone, katıldığı bir radyo programında, Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Chelsea'nin Costa ile ilgilendiğini açıkladı.

Daha fazla para kazanmak için takımdan ayrılmak isterse golcü oyuncuya "hayır" diyemeyeceklerini söyleyen Simeone, "Costa gitmek isterse benim için sorun yok. Buradaki felsefemiz oyuncuların potansiyellerine ulaşmasını sağlamak. Falcao, Monaco'ya gideceğini söylediğinde de ona olumsuz yanıt veremezdik. Çünkü kendisi bu kulüp için elinden gelen her şeyi yaptı ve daha fazla para kazanmak hakkıydı. Sadece Costa için değil; Miranda ve Godin için de transfer teklifi alabiliriz" diye konuştu.

Diego Simeone, sezon sonunda Chelsea'den ayrılması beklenen Fernando Torres'e de şimdiden kucak açtı. Başarılı teknik adam, Torres eski kulübüne dönmek isterse kendisini memnuniyetle kadrolarına katacaklarını dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...