Cardiff City şikayetçi! (Video)

Premier Lig'de düşme hattında bulunan Cardiff City, Crystal Palace'tan şikayetçi oldu. Cardiff'in iddiasına göre Crystal Palace menajeri ve sportif direktörü 3-0 kazanılan maçın öncesinde rakip takımdan bilgi sızdırdı.

NTV Spor 17.04.2014 - 15:12
Cardiff City şikayetçi! (Video)

Premier Lig'te kümede kalma savaşı veren Cardiff City, 5 Nisan'da oynadıkları Crystal Palace maçı öncesi rakip takımın bilgi sızdırdığını iddia etti.

Ligde sondan bir önceki basamakta yer alan Cardiff City, 32'nci haftada Crystal Palace ile oynadığı kritik maçı 3-0 kaybetmişti. Galler kulübünün yöneticileri esame listesinin Crystal Palace Menajeri Tony Pulis ile sportif direktör Iain Moody tarafından önceden öğrenildiğini ileri sürdü.

Crystal Palace'ın mevcut sportif direktörü Iain Moddy'nin Cardiff City'nin eski çalışanlarından olması bu iddiayı güçlendiriyor. Ellerinde bunu kanıtlayabilecek belgelerin olduğunu belirten kulüp, Moody'nin bilgi karşılığında para teklifinde bulunduğunu da iddialarına ekledi.

Bunun üzerine Premier Lig yetkilileri yaptığı açıklamada, Cardiff Citty'nin resmi şikayette bulunduğunu ve dosyanın inceleneceğini belirtti.

Sayfa Yükleniyor...