"Ucuza bırakmışız"

Gareth Bale'in, Kral Kupası Finali'nde attığı gol, Tottenham menajeri Tim Sherwood'un da gündemindeydi. Sherwood, eski oyuncuları için Real Madrid'den daha yüksek bir bonservis bedeli alabileceklerini savundu.

NTV Spor 18.04.2014 - 11:53
"Ucuza bırakmışız"

Gareth Bale'in, Kral Kupası Finali'nde Barcelona'ya attığı gol hala konuşuluyor. Tottenham, Bale karşılığında 100 milyon euro'luk rekor bonservis bedeli almasına karşın, eski oyuncusunun yerini bir türlü dolduramadı.

Menajer Tim Sherwood da bu duruma dikkat çekti. Ellerinde Bale olması halinde, ligi rahatlıkla ilk 4'te bitirebileceklerini dile getiren Sherwood; "Real Madrid'in Gareth için ödediği para şaşkınlıkla karşılanmıştı. Ancak Barcelona'ya karşı attığı son gol, aslında onu ucuza bıraktığımızı bir kez daha gösterdi" diye konuştu.

Kral Kupası Finali sonrası, Bale'e tebrik mesajı attığını; ancak yıldız oyuncunun kendisine geri dönmediğini de söyleyen Sherwood; "Bana Gareth Bale'i verin. Takımı her sezon Şampiyonlar Ligi'ne sokayım" dedi.

Bale'den gelen parayla birçok oyuncu alan Tottenham, buna karşın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak gibi görünüyor.

Sayfa Yükleniyor...