Lig Kupası Cavani'den! (ÖZET)

Fransa Lig Kupası'nda Lyon ile Paris Saint Germain karşı karşıya geldi. Stade de France Stadı'nda oynanan karşılaşmayı PSG, Edinson Cavani'nin golleriyle 2-1 kazandı ve kupanın sahibi oldu.

NTV Spor 19.04.2014 - 23:55
Lig Kupası Cavani'den! (ÖZET)

NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanan karşılaşmaya hızlı başlayan Paris Saint Germain, 4. dakikada Uruguaylı golcüsü Edinson Cavani ile 1-0 öne geçti.

Oyundaki etkinliğini öne geçtikten sonra da sürdüren Başkent temsilcisinde Edinson Cavani 32. dakikada bir kez daha sahneye çıktı. Gelişen PSG, atağında Lucas Moura'nın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı gole çeviren Uruguaylı yıldız, skoru 2-0'a getirdi.

İlk yarının geri kalan dakikalarında başka gol olmadı ve soyunma odasına Paris Saint Germain'in 2-0'lık üstünlüğü ile gidildi.

Maçın ikinci yarısına daha baskılı başlayan Lyon, golü de buldu. 56. dakikada hızlı gelişen Lyon atağında Alexandre Lacazette, ceza sahası dışından şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skor 2-1 oldu.

Lyon farkı 1'e indirdikten sonra maçı uzatmalara götürme umudunu yakalasa da ilerleyen dakikalarda golü bulamadı ve karşılaşmayı 2-1 kazanan Paris Saint Germain, Fransa Lig Kupası'nı müzesine götürdü.

Sayfa Yükleniyor...