Mourinho küplere bindi!

Sunderland mağlubiyetinin ardından Chelsea'nin Premier Lig'deki şampiyonluk umutları azaldı. Maç sonu basın toplantısında soru kabul etmeyen menajer Jose Mourinho'nun gündeminde karşılaşmanın hakemi Mike Dean vardı.

NTV Spor 20.04.2014 - 17:04
Mourinho küplere bindi!

Premier Lig'de Liverpool, Chelsea ve Manchester City arasında kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi yaşanırken, Chelsea, lig sonuncusu Sunderland ile karşı karşıya geldiği maçta şok bir yenilgi aldı.

Samuel Eto'o ile öne geçen Maviler, Sunderland'in genç futbolcusu Connor Wickham'a engel olamadı. 80. dakikada ise maçın hakemi Mike Dean penaltı düdüğünü çaldı ve Fabio Borini, Sunderland'i 2-1 öne geçirdi. Maç bu sonuçla tamamlanırken, Dean'in penaltı kararı Chelsea Menajeri Jose Mourinho'yu çılgına çevirdi. Hakem, ısrarla itirazlarını sürdüren Mourinho'yu tribüne gönderdi. Maçın ardından basın toplantısına katılan Portekizli menajer soru kabul etmeyeceğini söyledi.

Öncelikle takımını tebrik eden Mourinho, Sunderland'i de aldıkları galibiyetten ötürü kutladı. Ancak deneyimli çalıştırıcının esas gündeminde hakem Mike Dean vardı. Dean'i ironik bir dille eleştiren Mourinho, "Hakemi tebrik ediyorum. Sergilediği performans olağanüstüydü. O kadar tarafsız yönetti ki maçı buna değinmeden geçemeyeceğim. Ayrıca hakem komitesi başkanı Mike Riley'i de tebrik ediyorum. Özellikle  şampiyonluk adına önemli maçlarda atadığı hakemlerle o da harika bir sezon geçirdi" diye konuştu.

Chelsea, haftaya lider Liverpool'a konuk olacak.

Sayfa Yükleniyor...