Liverpool şampiyonluğa yürüyor!

Premier Lig şampiyonluk yarışında ibre iyiden iyiye Liverpool'a döndü. Norwich deplasmanından 3 puanla dönen Kırmızılar, en yakın rakibi Chelsea ile puan farkını 5'e çıkardı.

NTV Spor 20.04.2014 - 18:30
Liverpool şampiyonluğa yürüyor!

Son şampiyonluğunu 1989-1990 sezonunda yaşayan Liverpool, Chelsea'nin Sunderland'e yenildiği haftada Norwich deplasmanında kazanarak şampiyonluk yarışında dev bir adım attı.

Bu sezon maçların ilk bölümlerinde attığı gollerle dikkat çeken Kırmızılar, Norwich karşısında da geleneği bozmadı. Sterling'in 4. dakikadaki golüyle üstünlüğü yakalayan Liverpool, 11. dakikada Suarez'le farkı ikiye çıkardı. Bu aynı zamanda Suarez'in Norwich'e karşı altıncı maçında 12. golü oldu.

İkinci yarıya Hooper'ın golüyle başlayan Norwich umutlansa da Sterling, rakibe çarpan şutunda ikinci golünü buldu ve skoru 3-1'e getirdi. Snodgrass'ın 77. dakikadaki golü ise sadece tabelayı değiştirdi: 3-2

Kırmızılar, bu sonuçla bitime üç hafta kala en yakın rakibi Chelsea ile puan farkını 5'e çıkarırken, iki maçı eksik Manchester City de Liverpool'un 9 puan gerisinde yer alıyor.

Sayfa Yükleniyor...