Dev maç, dev kapışma!

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı Atletico Madrid - Chelsea karşılaşmasıyla başlıyor. İşte iki takımdan yansıyan son haberler...

NTV Spor 21.04.2014 - 15:57
Dev maç, dev kapışma!

Atletico Madrid - Chelsea karşılaşmasını bu akşam; 21.45'ten itibaren Star ve NTVSpor.net'ten naklen izleyebilirsiniz.

İLK 11'LER
Atletico Madrid: Courtois, Juanfran, Miranda, Godin, Filipe, Mario, Gabi, Koke, Raul Garcia, Diego, Diego Costa
Chelsea: Cech, Azpilicueta, Cahill, Terry, Cole, Mikel, Luiz, Lampard, Ramires, Willian, Torres.

DEVLERİ BİR BİR DİZE GETİRDİ
La Liga'da son dört haftaya Real Madrid ve Barcelona'nın önünde girerek şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantaj elde eden Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde tarihi bir sınava çıkıyor. Avrupa'nın bir numaralı kupasında 40 yıl sonra yarı final maçı oynayacak Madrid ekibi; bu sezon Devler Ligi'nde mağlup olmayan tek takım olarak dikkat çekiyor. Bununla birlikte; Simeone'nin öğrencileri bu sezon sahasında oynadığı 5 maçı da kazanırken Milan ve Barcelona gibi Avrupa'nın dev ekiplerini Vicente Calderon'dan yenilgiyle uğurladı. Madrid ekibinde; sakatlığı geçen Milli oyuncu Arda Turan'ın bu maçta görev alması bekleniyor.

4. RANDEVU
Atletico Madrid ile Chelsea daha önce üç kez kozlarını paylaştı. İlk olarak 2009 yılında Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta yer alan iki ekibin Madrid'deki ilk randevusu 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı. Chelsea; Londra'daki karşılaşmayı ise 4-0 kazandı. Atletico Madrid ile Chelsea'nin son ve en önemli buluşması; 2012 yılında Süper Kupa finalinde gerçekleşti. Radamel Falcao'nun hat-trick yaptığı maçı 4-1 kazanan Atletico Madrid, Monaco'da zafere uzanan takım oldu.

MOURINHO SIMEONE'YE KARŞI ÜSTÜN
Savunma güvenliğini ön planda tutan iki teknik direktör; Diego Simeone ile Jose Mourinho, daha önce Madrid derbilerinde karşı karşıya gelmişti. Oynanan dört maçta eski Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho 3 galibiyet alırken Simeone 2012-13 sezonu Kral Kupası finalinde meslektaşını üzmüştü.

 

 

Sayfa Yükleniyor...