Moyes gitti Giggs geldi!

Manchester United, Menajer David Moyes'un görevine son verildiğini açıkladı! İskoç teknik adam, sezon başında Alex Ferguson'un yerine Kırmızı Şeytanlar'ın başına geçmişti. Yeni menajer göreve gelene kadar takımın menajerliğini Ryan Giggs yapacak.

NTV Spor 22.04.2014 - 11:02
Moyes gitti Giggs geldi!
Premier Lig'de bu sezon aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde edemeyen ve Avrupa Ligi'ne de gidememe tehlikesi bulunan Manchester United, Menajer David Moyes ile yolları ayırdı.

Moyes'tan boşalan menajerlik görevini yeni menajer belli olana kadar yardımcı antrenör ve futbolcu Ryan Giggs'in üstleneceği belirtildi.  

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, sezon başında Alex Ferguson'ın teknik direktörlüğü bırakmasının ardından takımın başına getirilen Moyes ile yolların ayrıldığı belirtilerek, 50 yaşındaki İskoç çalıştırıcıya "sıkı çalışması ve dürüstlüğü" için teşekkür edildi.
 
Moyes yönetimindeki Manchester United, bu sezon ligde 11 mağlubiyet aldı. Geçen sezon ligi şampiyon tamamlayan "Kırmızı Şeytanlar" lakaplı ekip, bu sezon 34 hafta sonunda topladığı 57 puanla lider Liverpool'un 23 puan gerisinde 7. sırada bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...