Mourinho'yu bekleyen zor karar! (Video)

Chelsea'yi, Atletico Madrid ile oynayacağı rövanş maçı öncesi zor bir karar bekliyor. Maviler, pazar günü Premier Lig'de liderlik koltuğunda oturan Liverpool'a konuk olacak. Menajer Jose Mourinho, bu maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkıp çıkmamaya, yöneticilerle birlikte karar vereceklerini söyledi.

NTV Spor 23.04.2014 - 11:49
Mourinho'yu bekleyen zor karar! (Video)

Chelsea, Premier Lig'de bitime 3 hafta kala, lider Liverpool'un 5 puan gerisinde bulunuyor. 2 takım bu pazar, Liverpool'un evi Anfield Road'da karşı karşıya gelecek.

Şampiyonluk iddiasını sürdürmesi için mutlaka kazanması gereken Chelsea, sadece 3 gün sonra, Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Atletico Madrid'i ağırlayacak. Bu nedenle şampiyonluk iddiası azalan Chelsea'nin, Liverpool karşısına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkması gündemde. Bu konu, Atletico Madrid maçı sonrası, menajer Jose Mourinho'ya da soruldu.

Portekizli menajer, sahaya nasıl bir kadro ile çıkacağına yöneticilerle birlikte karar vermesi gerektiğini söyledi. "Liverpool karşısına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkıp çıkmamaya tek başıma karar veremem. Bu konuda yönetimin kararını dinlemem gerekiyor. Aramızda konuyu tartıştıktan sonra bir karar alacağız" diyen Mourinho, Premier Lig yönetimini de eleştirdi.

Liverpool maçının pazar günü oynatılmasına tepki gösteren Mourinho; "İngiltere'yi Avrupa'da temsil eden tek takım biziz. İspanyollar, kendi takımları için her türlü kolaylığı gösteriyor. Biz ise rövanştan 3 gün önce şampiyonluk maçı oynamaya zorlanıyoruz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...