Yeni patron Van Gaal mi olacak?

Manchester United Yönetimi, David Moyes'un yerine geçici olarak göreve getirilen Ryan Giggs'in, menajerlik koltuğunda kalıcı olmayacağını açıkladı. United yönetimi, takımı gelecek sezon deneyimli bir menajere emanet etmeyi planlıyor.

NTV Spor 23.04.2014 - 14:08
Yeni patron Van Gaal mi olacak?

Bu arada United'ın yeni menajeri Ryan Giggs, teknik ekibine eski takım arkadaşları Phil Neville ve Nicky Butt'ın ardından Paul Scholes'u da kattı.

Manchester United Yönetimi, menajer David Moyes'un görevine son vermesinin ardından, yerine oyuncu-menajer sıfatı ile kulübün efsanelerinden Ryan Giggs'i getirdi. Ancak Giggs, menajerlik koltuğunda kalıcı olmayacak.

Giggs'in, sezon sonuna kadar menajerlik görevini yürüteceğini açıklayan United yönetimi, daha deneyimli bir çalıştırıcı arıyor. Yeni Manchester United menajeri olmaya en yakın isminse, Dünya Kupası'nın ardından, Hollanda Milli Takımı'nın başından ayrılacak Louis Van Gaal olduğu belirtiliyor. Eski menajer Alex Ferguson'ın da, takımın yeni patronunun seçiminde aktif olarak rol alması bekleniyor.

Moyes'un görevine son verilmesine tepkiler de sürüyor. Son olarak eski United'lı oyuncu Roy Keane, 10 aylık Moyes dönemini değerlendirdi. United formasıyla büyük başarılar yaşayan Keane; "Moyes'un aldığı sonuçlar ortada. Ancak kendisine yeni bir takım kurma şansı verilmeliydi. Çünkü oyuncular ona hiç destek vermedi. Bence hepsi kendilerinden utanmalı" dedi.

Sayfa Yükleniyor...