David Moyes sessizliğini bozdu!

Manchester United'daki görevine son verilen David Moyes, ayrılık sonrası bir açıklama yaptı...

NTV Spor 23.04.2014 - 19:11
David Moyes sessizliğini bozdu!

David Moyes, Manchester United'ın başında geçirdiği 10 aylık dönemden pişmanlık duymuyor.

Üst üste alınan başarısız sonuçlar üzerine görevine son verilen Moyes, yayınladığı açıklama ile taraftara ve kendisini bu göreve getiren Alex Ferguson'a teşekkür etti.

Moyes açıklamasında; "Takımın performansı ve aldığı sonuçlar taraftarın beklentilerinin altında kaldı. Uzun süredir büyük başarılara alışık taraftarın, bu yüzden duyduğu rahatsızlığını paylaşıyorum. Bu zor görevi bir an bile düşünmeden üstlendim. Ancak geçiş döneminde beklenen sonuçları alamadık. Kulüpte geçirdiğim kısa dönemde, Old Trafford'un ne kadar özel bir yer olduğunu öğrendim. Beni ilk günden ailenin bir parçası kabul eden kulüp çalışanlarına çok teşekkür ederim. Bana inandığı için Sir Alex Ferguson'a da müteşekkirim. Bir menajer asla öğrenmeyi bırakmaz. United'da geçirdiğim kısa dönem de benim için paha biçilmez bir deneyim oldu" ifadelerini kullandı.

Lig menajerleri birliği ise United yönetimine tepki gösterdi. Birlik başkanı Richard Beven; "David Moyes'un görevine profesyonellik dışı şekilde son verilmesini görmek üzücü" dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...