David Luiz PSG'de

David Luiz, bundan böyle Paris Saint-Germain forması giyecek. Hem Paris, hem Londra kulüpleri transferi açıklarken; Brezilyalı savunma oyuncusu da yeni bir maceraya başlayacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

NTV Spor 23.05.2014 - 18:15
David Luiz PSG'de

Paris Saint-Germain, kadrosunu Chelsea'den David Luiz ile güçlendirdi.

3,5 yıldır Chelsea forması giyen Brezilyalı savunma oyuncusu, Dünya Kupası'nın ardından yeni ekibiyle sözleşme imzalayacak. Hem Paris Saint-Germain, hem de Chelsea kulüplerinden yapılan açıklamada kontrat şartlarında anlaşıldığı belirtildi. David Luiz de kendi Twitter hesabından, Chelsea taraftarına teşekkür ederken, Paris'te yeni bir maceraya başlayacağını dile getirdi.

İngiliz basını, Paris Saint-Germain'in David Luiz için 50 milyon sterlin bonservis bedeli ödeyeceğini iddia etti. Bu rakam David Luiz'i dünyanın en pahalı savunma oyuncusu yapacak. Halihazırda dünyanın en pahalı savunma oyuncusu, 2012'de 36 milyon sterlin karşılığında Mılan'dan Paris Saint-Germain'e transfer olan Thıago Sılva... Chelsea, David Luiz'i Ocak 2011'de 27 milyon euro karşılığında Benfica'dan transfer etmişti.

Paris Saint-Germain, finansal fair-play kriterlerine uymadığı gerekçesiyle geçtiğimiz hafta UEFA'da 60 milyon euro para cezasına çarptırılmıştı.

Sayfa Yükleniyor...