Mandzukic yol ayrımında! (Video)

Mario Mandzukic, Bayern Münih'ten ayrılacağını açıkladı. Hırvat yıldız, Guardiola'nın oyun anlayışının kendisine uymadığını dile getirdi.

NTV Spor 09.06.2014 - 11:42
Mandzukic yol ayrımında! (Video)

Mario Mandzukic, Bayern Münih ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Bavyera ekibinde iki sezondur forma giyen Hırvat golcü takımının Almanya Kupası finalinde Borussia Dortmund ile oynadığı karşılaşma öncesi teknik direktör Pep Guardiola tarafından kadrodışı bırakılmıştı.

Katalan teknik direktörün oyun felsefesinin kendisine uymadığını dile getiren Mandzukic, bir Hırvat gazetesine yaptığı açıklamada ayrılık sinyalleri verdi. 28 yaşındaki golcü, "Dortmund maçı öncesi başkan Karl-Heinz Rummenigge ile bir araya geldik. Kendisine takımdan ayrılmak istediğimi söyledim. Bayern Münih'te harika bir dönem geçirdim. Ayrılmak isteyeceğim aklıma bile gelmezdi ancak dürüst olmak gerekirse; Guardiola'nın oyun anlayışında kendi yeteneklerimi iyi sergileyemediğimi düşünüyorum. Bunu Real Madrid'e 1-0 mağlup olduğumuz Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçından sonra daha iyi anladım" diye konuştu.

Mandzukic, kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediğini ve Dünya Kupası'nın ardından yeni takımının belli olacağını dile getirdi.

Mandzukic, Bayern Münih'te geçirdiği iki yılda; ikişer kez lig ve kupa, birer kez de Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupası ve Kulüpler Dünya Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Sayfa Yükleniyor...