Lahm ve Müller imzaladı

Bayern Münih'ten Dünya Kupası öncesi önemli hamle... Alman kulübü, takımın kaptanlarından Philipp Lahm ve Thomas Müller ile uzun vadeli sözleşme imzaladı. Kontratını uzatan Lahm, aynı zamanda kariyerini ne zaman noktalayacağını da açıkladı.

NTV Spor 11.06.2014 - 11:37
Lahm ve Müller imzaladı

Geçtiğimiz sezonu dört kupayla kapatan ve Pep Guardiola yönetiminde yine çok başarılı bir sezon geçiren Bayern Münih, geleceği için de önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Alman kulübü takımın deneyimli oyuncularından Philipp Lahm ve Thomas Müller ile uzun vadeli yeni sözleşme imzaladı. Thomas Müller sözleşmesini 2019 yılına kadar uzatırken, Philipp Lahm 2018'e kadar imza attı.

Bayern Münih'in kaptanlığını da yapan Lahm aynı zamanda aktif futbol yaşantısını 2018 yılında noktalayacağını duyurdu. Lahm, "Bu kesinlikle son sözleşmem olacak. Kariyerimi Bayern Münih'te bitireceğim" diye konuştu. Adı Manchester United ile anılan Müller ise "Kulübüm bana doğru yerde olduğumu hissetiriyor. Daha uzun yıllar Bayern Münih'te kalmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Bayern Münih daha önce Arjen Robben, Jerome Boateng, Manuel Neuer ve Franck Ribery ile de nikah tazelemişti. Adı İngiliz ve İspanyol kulüpleri ile geçen Toni Kroos ile ise henüz bir anlaşma sağlanamadı. Ancak 2015 yılında sözleşmesi biten Alman futbolcunun gelecek sezonda da Bayern Münih'te oynayacağı belirtiliyor.

Sayfa Yükleniyor...