Avrupa'nın transferleri!

Avrupa futbolu, oldukça hareketli bir günü geride bıraktı. Takımlar, daha önce anlaşmaya vardığı oyunculara imzaları attırırken, Dünya Kupası'nın parlayan isimlerine yapılan dev teklifler de dikkat çekiyor... İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

NTV Spor 15.07.2014 - 22:52
Avrupa'nın transferleri!

Dünya Kupası'nın sona ermesiyle, Avrupa'da transfer piyasası canlandı... Özellikle İngiliz kulüpleri, bombaları birer birer patlatıyor. Chelsea, daha önce anlaşmaya vardığı Atletico Madrid'li Diego Costa ile 5 yıllık sözleşme imzaladığı duyurdu. Ayrıca İngiliz basını, Chelsea'nin, Arsenal'e transferinde maddi pürüzler ortaya çıkan Real Madrid'li Sami Khedira için de devreye girdiğini iddia etti.

Ada'nın bir başka güçlü takımı Liverpool da daha önce noktalandırdığı bir transfere bugün resmiyet kazandırdı. Benfica'nın 20 yaşındaki hücum oyuncusu Lazar Markovic'i kadrosuna katan Liverpool, Sırp oyuncu için 20 milyon sterlin bonservis ödedi.

Dünya Kupası'nın tartışmasız en çok konuşulan ismi olan ve gol krallığına ulaşan Kolombiyalı James Rodriguez ise her geçen gün Real Madrid'e daha da yaklaşıyor. Eflatun Beyazlılar, geçen sezonki Gareth Bale transferinin ardından, Monaco'nun yıldızını alarak bir bomba daha patlatmanın peşinde.

Feyenoord takımı, milli yıldızlarını Brezilya 2014 sonrası bir bir satmaya başladı. Önce Martins Indi'yi 8 milyon euro'ya Porto'ya gönderen Feyenoord, Janmaat'ın transferi için de Newcastle United ile büyük ölçüde anlaştı. Bu tranferinde kısa bir süre içinde bitmesi bekleniyor.

Günün en büyük sürprizi ise İtalya'da yaşandı... Juventus'la son 3 sezonda Serie A'yı kazanan teknik direktör Antonio Conte, kendisine teklif edilen 3 yıllık sözleşmeyi kabul etmedi ve Torino kulübünden ayrıldı. Bu ayrılık sonrası Juventus için Galatasaray'dan ayrılan Roberto Mancini'nin ismi geçerken, Conte'nin yeni durağının ise Galatasaray'ın yeni hocası Prandelli'nin boşalttığı İtalya Milli Takımı koltuğu olduğu iddia edildi.

 

Sayfa Yükleniyor...