Ashley Cole imzaladı!

İngiliz savunma oyuncusu Ashley Cole, Roma ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İlk kez Londra dışında bir takımda oynayacağını belirten deneyimli sol bek; Roma'da başarılı bir kariyer geçirmek istediğini dile getirdi.

NTV Spor 16.07.2014 - 13:07
Ashley Cole imzaladı!

8 yıllık Chelsea macerası sonrası kariyerini Roma'da sürdürmeye karar veren Ashley Cole, İtalyan kulübünün düzenlediği basın toplantısında kameraların karşısına geçti. Roma ile 2 yıllık sözleşme imzalayan 33 yaşındaki futbolcu kariyerinde neden yeni bir sayfa açma ihtiyacı hissettiğine açıklık getirdi.

Cole, "Chelsea'deki dönemimin sona erdiğine inanmıştım. O esnada menajerim Roma'nın benimle ilgilendiğini söyledi. Teknik direktör Rudi Garcia ile konuştum ve bana sunulan şansı değerlendirmek istedim. Daha önce de söylediğim gibi Roma büyük ve hedefleri olan bir kulüp. Umarım önümüzdeki sezon başarıyı yakalayıp şampiyon oluruz" dedi.

İngilizlerin yurtdışında oynamaktan korktuklarını dile getiren Ashley Cole; oyuncuların rahatlarını bozmak istemediğini dile getirdi. Cole, "Bence İngiliz oyuncular yetiştikleri yerde rahatlar. Yurtdışına çıkmaya korkuyor. Ben de daha önce hiç Londra dışına çıkmamıştım ama farklı bir dil ve farklı bir yaşam tarzı fırsatı sunulunca bunu kullanmak istedim" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...