"Transfer rekoru kırmaya hazırız"

Manchester United yönetimi, yeni menajer Louis van Gaal'e açık çek verdi. Yönetim kurulu başkan yardımcısı Ed Woodward, van Gaal'in talebi halinde transfer rekoru kırmaya hazır olduklarını söyledi.

NTV Spor 23.07.2014 - 10:20
"Transfer rekoru kırmaya hazırız"

Manchester United geçen sezonki hayal kırıklığını geride bırakmaya çalışıyor. Bu yolda takımın başına Louis van Gaal'i getiren yönetim transfer için de kesenin ağzını sonuna dek açtı.

Yönetim kurulu başkan yardımcısı Ed Woodward'a, van Gaal'in ne kadar transfer bütçesi olduğu soruldu. Woodward'ın bu soruya yanıtı, "Belirli bir bütçe yok. Van Gaal hangi oyuncuyu isterse istesin almaya hazırız. Kendisine de istediği oyuncuyu transfer edebilmesi için gerekirse rekor kırmaya hazır olduğumuzu söyledik" dedi.

Woodward'ın, Gareth Bale'e ait en pahalı oyuncu rekorunu kırabilecekleri kadar iddialı açıklamalar yapması üzerine gözler van Gaal'e çevrildi. Hollandalı menajer şu ana kadar solbek Luke Shaw ve İspanyol orta saha oyuncusu Ander Herrera transferlerine onay verdi.

Bu 2 oyuncu için United'ın kasasından 56,5 milyon sterlin çıktı. Van Gaal, transfer yapmadan önce oyuncularını tanımak istediğini söylemişti. Hollandalı menajerin transfer penceresi kapanmadan önce savunmasını ve orta sahasını takviye etmesine kesin gözle bakılıyor.

Bu süreçte birçok oyuncunun da Manchester United ile yollarının ayrılması bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...