Devlerin savaşı!

Avrupa'da transfere yine Real Madrid ve Barcelona damgasını vurdu. Yeni sezonda dünyanın en pahalı 5 oyuncusu, ezeli rakiplerin formasını giyecek. Üstelik bu oyuncular arasında, satışa çıkarılması halinde, rekor kıracağı kesin görünen Messi yok. Transfer döneminin kapanmasına daha 6 hafta var. Ama yeni sezon şimdiden tüm zamanların en görkemli El Clasico vaadediyor.

NTV Spor 23.07.2014 - 18:32
Devlerin savaşı!

Real Madrid ve Barcelona, transferde yine boş durmadı.

Real Madrid, kadrosunu Toni Kroos ve James Rodriguez ile güçlendirdi. Barcelona ise Luis Suarez'i renklerine kattı. 2 kulüp de, futbol tarihinin en pahalı kadrolarını kurmuş durumda... Bu yüzden sporseverler şimdiden, El Clasico'yu bekliyor. Transfer penceresinin kapanmasına daha 6 hafta var ama yeni sezon şimdiden tüm zamanların en görkemli El Clasico'larını vaadediyor.

Yeni bir transfer olmadığını ve herhangi bir sakatlık yaşanmadığını varsaydığımızda, El Clasico geldiğinde Real Madrid'in kadrosunda teknik direktör Carlo Ancelotti'nin, kalede yeni transfer Keylor Navas'a görev vermesi bekleniyor. Sol kanatta her ne kadar sakatlığı bulunsa da, Coentrao, Marcelo'nun bir adım önünde... Defans hattının ortasında Ramos'un yeri garanti. Varane da, Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla şu anda Pepe'nin bir adım önünde görünüyor. Sağ kanat ise Carvajal'a emanet. Bu dörtlünün önünde muhtemelen Modriç ve Kroos görev yapacak. Onların önünde James Rodriguez'i izleyeceğiz. Kanatlarda Gareth Bale ve Cristiano Ronaldo gibi silahları bulunan Real Madrid'de, forvet hattının en ucunda ise Benzema var.

Barcelona'nın kadrosu da, Real Madrid'den aşağı kalır gibi değil... Katalan ekibi transfer döneminde sadece Suarez'i değil; Ivan Rakitic'i de renklerine bağladı.

Yeni sezonda Barcelona'nın kalesini büyük olasılıkla Ter Stegen koruyacak. Geri dörtlü Jordi Alba, Pique, Mascherano ve Dani Alves'ten oluşuyor. Onların önünde Rakitic, Iniesta ve Busquets görev yapacak. Katalan kulübünün forvet hattı ise göz kamaştırıyor. Yeni sezonda ileri üçlüde Messi, Neymar ve Luis Suarez görev yapacak.

Tabi ki bu kadroların değişme olasılığı yüksek... Barcelona halen savunmasını takviye etmenin yollarını arıyor. Ayrıca Katalan ekibinde Xavi gibi dev bir isim var. Real Madrid'de ise Pepe, Xabi Alonso gibi her an formayı kapabilecek yıldızlar bulunuyor. Ama sahaya çıkacak oyuncular kim olursa olsun, sporseverleri, son yılların en zevkli El Clasico'ları bekliyor.

Sayfa Yükleniyor...