"Dünyanın en iyi ligi La Liga"

Real Madrid'in yıldızı Gareth Bale takımın yeni transferleri James Rodriguez ve Toni Kroos'u değerlendirdi. Barcelona'nın da Suarez'i kadrosuna kattığını hatırlatan Bale bu transferlerin bir kez daha La Liga'nın dünyanın en iyi ligi olduğunu gösterdiğini söyledi.

NTV Spor 24.07.2014 - 11:36
"Dünyanın en iyi ligi La Liga"

Real Madrid ile geçirdiği ilk sezonda Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası şampiyonluğu yaşayan Gareth Bale gelecek sezona umutla bakıyor.

Geçen sezonun başında hazırlık kampını kaçırdığı için takıma uyum sağlamasının zaman aldığını vurgulayan Bale, yeni sezonda çok daha etkili bir oyun sergileyeceğini söyledi. Hazırlık çalışmalarının çok iyi gittiğini dile getiren Bale yönetimin Toni Kroos ve James Rodriguez'i kadroya katarak büyük bir iş başardığını da belirtti.

Barcelona'nın da Luis Suarez'i transfer ettiğini hatırlatan Bale, "La Liga dünyanın en iyi ve heyecanlı ligi olduğunu bir kez daha gösterdi. Premier Lig de çok iyi ancak en iyi oyuncular İspanya'da forma giyiyor. Böyle bir ortamda yer aldığım için çok mutluyum" dedi.

Şampiyonlar Ligi'ni üst üste 2 kez kazanan ilk takım olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Bale, Sevilla ile oynanacak UEFA Süper Kupa finalini de heyecanla bekliyor.

12 Ağustos'taki final maçına Galli yıldızın doğduğu Cardiff kenti ev sahipliği yapacak.

Sayfa Yükleniyor...