Diego Costa iddialı!

Chelsea'nin yeni forveti Diego Costa iddialı açıklamalar yaptı. Taraftarın kendisine güvenmesini isteyen Costa, Maviler’in başarısı için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

NTV Spor 24.07.2014 - 12:03
Diego Costa iddialı!

Atletico Madrid, Barcelona ile Real Madrid'in La Liga'daki 10 yıllık hegemonyasına son verirken başroldeki isim Diego Costa'ydı.

Costa gelecek sezon hala Didier Drogba'nın boşluğunu dolduramayan Chelsea'nin başarısı için mücadele edecek. Son lig şampiyonluğunu 2010'da yaşayan Chelsea'de Costa'nın nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor.

Uzun yıllardır Schevchenko, Torres gibi birçok yıldız oyuncu kadroya katılsa da Drogba dışında taraftarı etkileyebilen bir forvet çıkmadı. Costa ise beklentileri karşılayacağı konusunda kendisinden emin konuştu.

Chelsea taraftarından takımlarına güvenmelerini isteyen Brezilya doğumlu İspanyol forvet, "Kişisel olarak bu kulübün mümkün olan en fazla sayıda kupayı kazanabilmesi için elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.

Premier Lig'e uyum sağlamakta zorlanmayacağını düşünen Costa, menajeri Jose Mourinho'nun da kendisinden Atletico'daki oyun tarzını değiştirmemesini istediğini vurguladı.

Diego Costa, geçen sezon Atletico Madrid formasıyla toplam 51 maçta 36 kez fileleri havalandırmıştı.

Sayfa Yükleniyor...