Beklediği karar çıkmadı!

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS'tan, Luis Suarez'e verilen 4 aylık ceza ile ilgili merakla beklenen karar çıktı. Cezayı onayan CAS, golcü oyuncunun takımı Barcelona ile antrenmanlara çıkmasına ise izin verdi.

NTV Spor 14.08.2014 - 16:14
Beklediği karar çıkmadı!

FIFA'nın, Dünya Kupası sırasında, İtalyan savunmacı Giorgio Chiellini'yi ısıran Suarez'e verdiği ağır ceza, bir süredir Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin gündemindeydi.

9 uluslararası maçtan men edilip; 4 ay futbolla tüm ilişiği kesilen Suarez, savunmasını verdikten sonra umutlu bir bekleyiş içine girmişti. İspanyol basınında da cezanın yarıya indirileceği beklentisi hakimdi. Ancak yıldız futbolcu, CAS'tan beklediği sonucu alamadı.

Mahkeme, Suarez'e verilen 4 aylık cezayı onadı. Bununla birlikte golcü oyuncunun, takımı Barcelona ile antrenmanlara çıkmasına izin verildi. Böylece Uruguaylı oyuncunun, La Liga'nın ilk 9 haftasında forma giyemeyeceği kesinleşmiş oldu.

Suarez'in cezası 25 Ekim'de son bulacak. Aynı hafta, Real Madrid ile Barcelona, El Clasico'da karşı karşıya gelecek. Maç pazar günü oynanırsa, Suarez, Barcelona formasını giyebilecek. El Clasico'nun cumartesi gününe alınması halindeyse, golcü oyuncu cezasının son gününe girdiği için görev alamayacak.

Suarez, Chiellini'den önce, Branislav Ivanoviç ve Ottman Bakkal'ı ısırmıştı.

Sayfa Yükleniyor...