Efsane hastaneye kaldırıldı!

Eski İngiliz futbolcu Paul Gascoigne, alkol alışkanlığına geri döndü. Alkolün pençesinden bir türlü kurtulamayan Gascoigne, evinin önünde baygın bulundu ve hastaneye yatırıldı.

NTV Spor 22.08.2014 - 14:00
Efsane hastaneye kaldırıldı!

İngiltere futbolunun efsane isimlerinden Paul Gascoigne, hastaneye kaldırıldı. Uzun yıllar alkol problemi yaşayan ve rehabilitasyon merkezinde tedavi gören Gascoine, taburcu olduktan kısa bir süre sonra yine eski günlerine döndü. Gascoigne, katıldığı bir partinin ardından alkolün etkisiyle evinin önünde baygın bulundu. Gascoigne'i taşıyan ambulanstaki görevliler ve polis, İngiliz futbolcunun kanında alkole rastlandığını doğruladı.

Tottenham ve Lazio'nun İngiliz yıldızı, daha önce de komşularının şikayeti üzerine evinden çıkarılmıştı. Perşembe akşamı yaşanan olayın üzerine Daily Mirror Gazetesi'ne konuşan bir apartman sakini "Ev sahibi, Gascoigne'e evinden çıkması için 10 gün süre tanımıştı. Bu durum, onun kafasını karıştırıyordu ve yine alkol kullanmaya başlamıştı" diye konuştu.

FUTBOLA GERİ DÖNMÜŞTÜ
Birkaç hafta önce İngiliz alt küme takımlarında Abbey ile anlaşan Paul Gascoigne, 47 yaşında futbola geri döndüğünü açıklamıştı. Kariyerine Newcasle United ile başlayan Gascoigne, Tottenham, Lazio ve Everton gibi takımların formasını giymiş, 1990 Dünya Kupası'nda dördüncü olan İngiltere'nin milli takım kadrosunda yer almıştı.

Sayfa Yükleniyor...