Çalhanoğlu Devler Ligi'nde!

Şampiyonlar Ligi Play-Off mücadelesinin son akşamında, Beşiktaş-Arsenal karşılaşması dışında maçlar da oynandı. Birbirinden güzel gollerin atıldığı gece gruplara kalan takımlar belli oldu.

NTV Spor 27.08.2014 - 23:46
Çalhanoğlu Devler Ligi'nde!

Bayer Leverkusen'in Kopenhag'ı 4-0 mağlup ettiği ve gruplara kaldığı gecede milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu nefis bir gole attı.

LEVERKUSEN-KOPENHAG: 4-0
İlk maçta Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı deplasmanda 3-2'lik skorla deviren Leverkusen, rakibine evinde de acımadı. 4-0 biten karşılaşmanın ardından Almanlar, gruplara kalan taraf oldu.

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun nefis bir gole imza attığı karşılaşmada Leverkusen'in diğer golleri Stefan Kiessling(2) ve Heung Min Son attı.

MALMO-SALZBURG: 3-0
Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş mücadelesinde İsveç ekibi Malmö, Avusturya'dan Salzburg'u konuk etti. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden İsveç temsilcisi, sahasında büyük bir başarıya imza attı. Rakibini 3-0 mağlup etmeyi başaran Malmö, Devler Ligi'nde gruplara kaldı.

Magnus Eriksson'un müthiş bir gol attığı karşılaşmada Malmö'yü turu getiren diğer goller Markus Rosenberg'den geldi.

ATHLETIC BILBAO-NAPOLI: 3-1
İspanyollar geç açıldı. 1-1'in rövanşında Athletic Bilbao, Napoli'yi konuk etti. İlk yarısının 0-0 bittiği karşılaşmada İspanyollar, geriye düşmesine rağmen rakibini 3-1 mağlup etti ve adını gruplara yazdırdı.

Napoli'nin golü Hamsik'ten gelirken, Bilbao'nun gollerini Aritz Aduriz(2) ve Ibai Gomez'den geldi.

Sayfa Yükleniyor...