Di Maria basına tanıtıldı! (Video)

Manchester United, İngiltere futbol tarihinin en pahalı futbolcusu Angel Di Maria'yı basına tanıttı. Arjantinli futbolcu, United'da büyük başarılar yaşamak istediğini söyledi. Tanıtım törenine katılan menajer Louis Van Gaal ise Di Maria'dan mucize beklenmemesi gerektiğini vurguladı.

NTV Spor 29.08.2014 - 10:53
Di Maria basına tanıtıldı! (Video)

Alex Ferguson'ın emekliye ayrıldığı günden bu yana büyük bir düşüş yaşayan Manchester United, bu sezona da yeni menajeri Louis Van Gaal yönetiminde kötü girdi.

United yönetimi, kötü gidişatı tersine çevirmek için kesenin ağzını sonuna kadar açtı ve Angel Di Maria'yı, İngiltere futbol tarihinin en pahalı oyuncusu yaptı. 60 milyon sterlin karşılığında Real Madrid'den transfer edilen Di Maria, kendisi için düzenlenen tanıtım töreninde, United forması giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Kısa vadeli hedefinin, United'ın yeniden şampiyonlar ligine katılması olduğunu vurgulayan Di Maria, uzun vadede, Kırmızı Şeytanlar ile birçok kupa kazanmayı amaçladığını dile getirdi.

VAN GAAL: DI MARIA'DAN MUCİZE BEKLEMEYİN
Tanıtım törenine katılan menajer Louis Van Gaal ise Di Maria'nın üzerindeki baskıyı azaltmaya çalışıyordu. Arjantin-li oyuncunun takıma uyum sağlamak için süreye ihtiyacı olduğunun altını çizen Van Gaal, "Di Maria'yı sadece çok yetenekli olmasından dolayı değil; tam bir takım oyuncusu olması nedeniyle tercih ettik. Ancak kimse kendisinden, sadece birkaç antrenmana çıktıktan sonra mucize yaratmasını beklemesin" dedi.

Di Maria yeni kulübünde, George Best, David Beckham, Eric Cantona ve Cristiano Ronaldo gibi isimlerin terlettiği 7 numaralı formayı giyecek.

Sayfa Yükleniyor...