"Ben olsam bu kararı almazdım"

Cristiano Ronaldo, Di Maria ve Xabi Alonso'nun takımdan gönderilme kararlarını onaylamadığını söyledi. Portekizli yıldız bununla birlikte Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in aldığı kararlara saygı duymaları gerektiğini ifade etti.

NTV Spor 02.09.2014 - 15:37
"Ben olsam bu kararı almazdım"

Real Madrid transferde Hames Rodriguez, Toni Kroos, Keylor Navas ve Javier Hernandez'i kadrosuna katarken, geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan takımın temel taşları Angel Di Maria ile Xabi Alonso'ya veda etti.

Orta sahada takımın hem savunma hem de hücum yükünü çeken oyuncuların Real Madrid'den ayrılması taraftarları olduğu kadar Cristiano Ronaldo'yu da memnun etmedi. Marca gazetesine açıklamalarda bulunan Portekizli yıldız ilginç ifadeler kullandı.

Ronaldo, "Bazı fikirlerim var elbet, ama her düşündüğümü söyleyemem. Aksi takdirde ertesi gün gazetenin manşetinde olurum. Bu da istediğim bir şey değil" diye konuştu.

Başkan Florentino Perez'in aldığı kararlara saygı duyulması gerektiğini vurgulayan Cristiano Ronaldo, "Ben olsaydım bu kararı almazdım. Ama başkan bazı oyuncuların transfer edilmesini, bazı oyuncuların da gönderilmesi gerektiğini düşünüyorsa bu kulübün iyiliğini göz ettiği içindir" dedi.

Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz sezon da Mesut Özil'in satılmasının ardından benzer açıklamalarda bulunmuş ve takımda en iyi anlaştığı futbolcuyla yolların ayrılmasına üzüldüğünü dile getirmişti.

Sayfa Yükleniyor...