Futbol Bu yine futbola doyurdu!

İşte Futbol Bu! Güntekin Onay, Banu Yelkovan, Emek Ege ve Ali Ece, Tivibu Spor'da buluşuyor, ortaya doyumsuz bir sohbet çıkıyor!

NTV Spor 29.10.2014 - 17:27
Futbol Bu yine futbola doyurdu!

Tivibu Spor'dan yayınlanan Futbol Bu Programı'nda bu hafta, Fransa, İtalya ve Portekiz liglerinde geride bıraktığımız haftanın değerlendirmeleri yapıldı...

MARSİLYA SONUNDA KAYBETTİ
Fransa Ligi'nde Marsilya, 8 hafta üst üste kazandıktan sonra mağlubiyetle tanıştı... Bielsa'nın öğrencileri, Lyon deplasmanında iyi bir futbol ortaya koysalar da sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Ayrıca haftanın diğer önemli maçında Paris Saint Germain, Ibrahimovic ve Cavani'nin yokluğunda Bordeaux'yu 3-0'la geçti.


NAPOLI, VERONA'YA PATLADI

İtalya Serie A'da son haftaların en çok eleştirilen takımı Napoli, sahasında konuk ettiği Verona'ya patladı. Higuain'in hat-trick yaptığı, Hamsik'in de 2 golle oynadığı maçta Napoli, sahadan 6-2'lik galibiyetle ayrıldı. Ayrıca Juventus, Palermo'yu 2-0'la geçerken, Milan ise sahasında Fiorentina ile golsüz berabere kaldı.


PORTEKİZ'DE DEV MAÇ VARDI!

Ve artık Portekiz'de yenilmeyen takım kalmadı... Haftaya namağlup giren Benfica, Braga deplasmanında 2-1 mağlup oldu ve unvanını bıraktı. Porto ise deplasmanda Arouca'yı 5-0'lık skorla geçti.


HARİKA GOLLER ATILDI
Futbol Bu, haftanın en güzel gollerini de ekranlarınıza getirdi... İtalya, Fransa ve Portekiz Ligleri'nde bu hafta oynanan maçlardaki en güzel goller, Futbol Bu ekibi tarafından seçildi...

 

Sayfa Yükleniyor...