Mesut imzayı attı

"Real'de forma giyen ilk Türk olduğum için guruluyum"

NTV Spor 18.08.2010 - 15:28
Mesut imzayı attı

Real Madrid'in Werder Bremen'den transferi Mesut Özil, düzenlenen imza töreninde Santiago Bernabeu Stadı'nda, Real Madrid Sportif Direktörü Jorge Valdano ile basın mensuplarının karşısına çıktı. Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen yıldız oyuncu gazetecilerin sorularını cevapladı.

Real Madrid'de oynamanın en büyük hayali olduğunu söyleyen genç yıldız, "Daha önce de söylediğim gibi Real Madrid'e geldiğim için çok mutluyum. Burada başarılı olmak ve oynamak istiyorum" dedi.

İlk tercihlerinin arasında Barcelona'nın olup olmadığının sorulması üzerine "Benim tabi ki en büyük hayalim, dünyanın en büyük kulübü olan Real Madrid'de yer almaktı" cevabını verdi.

Transferinden önce Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ile görüştüğünü söyleyen Mesut, "Dünya'nın en büyük liglerinden birisine geldim. Takım içerisinde forma şansı bulduğum sürece, hangi mevki de oynayacağım önemli değil. Sahada en rahat olduğum yer tabi ki 10 numaranın olduğu mevki. Ancak Mourinho nerede isterse oynarım, kendisi ile transferim kesinleşmeden bir görüşmemiz oldu. Görüşmenin içeriği özeldi" ifadelerini kullandı.

Real Madrid'de özellikle Kaka ile yan yana oynamak istediğini söyleyen Mesut Özil, İspanyol ekibinde oynayan ilk Türk oyuncu olduğu için de gururlu olduğunu belirtti.

Sayfa Yükleniyor...