"Milan Barcelona'dan daha büyük"

Milan'ın yeni transferi Zlatan Ibrahimovic çarpıcı açıklamalar yaptı.

NTV Spor 09.09.2010 - 21:20
"Milan Barcelona'dan daha büyük"

Milan'ın yeni transferi Zlatan Ibrahimovic düzenlediği basın toplantısında hem Barcelona'yı hem de Inter'i kızdıracak açıklamalarda bulundu. Milan'ın Barcelona'dan daha büyük olduğunu söyleyen İsveçli yıldız eski kulübü Inter hakkında ise "Umrumda değil" ifadesini kullandı.

"EN GÜZEL FORMA MİLAN'IN FORMASI"
Milan'a transfer olduğu gün için "Fantastik" yorumunu yapan Ibrahimovic "Milano'daki ilk günlerim fantastikti ve herkesten çok güzel geri dönüşler aldım. Size burada olmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu anlatamam. Herşey fantastik ve sonunda olmak istediğim yerdeyim. Çok mutluyum, bence Milan forması hayatımda giydiğim en güzel forma" şeklinde konuştu.

Milan'la birlikte şampiyonluğa ulaşacağına inandığını söyleyen Ibrahimovic "Milan gibi büyük bir takımda oynuyorsanız, hedef her zaman Şampiyonlar Ligi'ni ve Serie A'yı kazanmaktır. Şu anda İtalya'ya geri döndüm ve başarıya açım. Bütün başarıları kazanmak isterim, kazanamazsam bir sorun vardır" dedi.

"ROBİNHO İLE KORKUTUCU BİR TAKIM OLDUK"
Robinho'nun da transferiyle korkutucu bir takım olduklarını söyleyen İsveçli golcü "Robinho'nun da takıma gelişiyle diğer takımları korkutacak bir forvet hattına sahip olduk. Her başarıyı kazanabiliriz. Motivasyon ve iyi çalışmayla birlikte durdurulmaz bir takım oluruz" şeklinde konuştu.

"MİLAN BARÇA'DAN BÜYÜK"
Milan'ın Barcelona'dan daha büyük olduğunu söyleyen Ibrahimovic "Tarihe bakarsak Milan, Barcelona'dan daha büyük bir kulüp. Barcelona'daki problem neydi bilmiyorum ama Silvio Berlusconi'nin bana olan ilgisi benim buraya gelmemde başrolü oynadı" dedi.

"INTER UMRUMDA DEĞİL"
Inter-Milan derbisiyle ilgili soruyan bir soruyu ise Ibrahimovic "Inter'e karşı oynamayı heyecanla bekliyorum. Inter'de çok güzel günlerim oldu ancak şu an Milan oyuncusuyum. Inter umrumda değil, Milan benim geleceğim. Artık onlar benim rakibim ve Inter'e karşı derbide favoriyiz. Inter'deyken kazanmıştım. Şimdi Milan'dayı ve burda da derbiyi kazanmak istiyorum." şeklinde cevapladı.

Sayfa Yükleniyor...