Şimdi de sahada konuşacak!

Alman ligi Bundesliga pek de eşi görülmemiş bir olaya sahne olmak üzere. Hafta sonunda Hannover 96 ile yapacağı maça hazırlanırken kadro kurmakta zorlanan St Pauli, basın sözcüsünü kadroya dahil etti.

NTV Spor 24.02.2011 - 17:41
Şimdi de sahada konuşacak!

Alman ligi Bundesliga'da 11'inci sırada yer alan St Pauli'nin, enteresan hamleler yaparak kazandığı ün büyüyerek devam ediyor. Hafta sonunda cumartesi günü Hannover 96 ile karşılaşacak olan St Pauli, sakatlıklardan dolayı defans hattında kadro kurmakta sıkıntı yaşarken, basın bürosu çalışanlarından birini kadroya dahil etti.

Hamburg ekibi, daha önce 23 yaş altı takımında oynamış olan 30 yaşındaki basın bürosu çalışanı Hauke Brückner'i kadroya dahil etti. St Pauli Teknik Direktörü Holger Stanislawski'den "1 saat sonra antrenmanda ol. Kadrodasın" şeklinde bir telefon alan Hauke Brückner, Bundesliga ekibiyle antrenmanlara çıkmaya başladı (St Pauli antrenman resminde sağda).

St Pauli Teknik Direktörü Holger Stanislawski konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hannover karşısında sahaya sadece 4 sağlam defans oyuncusuyla çıkacağız. Hauke'yi kadroya almak çok mantıklı bir hamle oldu" dedi.

2002-2003'te Almanya İkinci Ligi'nde 10 maça çıkmış olan Brückner, "Telefon geldiğinde çok şaşırdım. Soyunma odasına girdiğimde takım arkadaşlarım daha da çok şaşırdı. Hatta inanmakta zorlandılar" açıklamasını yaparken "Birçok şaka yaptılar ama hepsini çok iyi tanıyorum ve aramız hepsiyle çok iyi" dedi.

Sayfa Yükleniyor...