'El Clasico' öncesi farkı korudular

İspanya La Liga mücadelesinde lider Barcelona, mağlup duruma düştüğü maçta Almeria'yı Messi(2) ve Tiago'nun attığı gollerle 3-1 mağlup etti. Barça, gelecek hafta oynanacak 'El Clasico' öncesi 8 puanlık farkı korudu.

NTV Spor 09.04.2011 - 23:08
'El Clasico' öncesi farkı korudular

NTV Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanan maça rakip sahada baskı ile başlayan Barça, ilk dakikalarda top çevirerek pozisyon aradı. İstediği gol pozisyonlarını üretemeyen Barcelona, ilk devrenin sonuna doğru baskısını artırdı ancak Nou Camp'ta 45 dakikada gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıda ise klasikleşmiş bir şekilde rakibini paslarla sürekli yoran ve bunaltan bir Barcelona vardı sahada. Ancak ani gelişen bir Almeria atağında Piatti'nin pası ile topla buluşan Corona, şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Barcelona yediği şok golün ardından rakip kaleye yüklenmeye başladı. Bu pozisyonlardan birisinde savunmanın arkasına sarkan David Villa, kaleci Diego Alves tarafından düşürüldü ve takımını penaltıyı kazandırdı. Penaltıyı gole çeviren Arjantinli yıldız Messi, beraberliği sağladı.

Maçın 64. dakikasında ise sahneye genç oyuncu Tiago çıktı. Messi'nin soldan kullandığı köşe vuruşuna iyi yükselen Tiago, güzel bir kafa vuruşuyla Katalan ekibini 2-1 öne geçirdi.

Uzatmaların ikinci dakikasında skoru tayin eden gol Messi'den geldi. Almeria savunmasında Marcelo Silva'nın büyük hatasından yararlanan Messi, kendisinin ikinci, takımının da üçüncü golüne imzasını attı.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Barcelona sahasında Almeria'yı 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla puanını 84'e yükselten Katalan ekibi, ikinci Real Madrid ile arasındaki 8 puanlık puan farkını korudu.

Tüm dünyanın merakla beklediği Real Madrid-Barcelona maçı 16 Nisan Cumartesi akşamı saat 23:00'te NTV Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Sayfa Yükleniyor...