Usain Bolt'un aklı ManU'da futbol oynamakta

Ünlü sprinter Usain Bolt, Oslo Grand Prix'si öncesi futbol sevgisini bir kez daha gösterdi. Atletizm kariyerini bitirdikten sonra, futbol oynamak istediğini söyleyen Bolt, "Manchester United'da forma giyebilecek kadar iyi bir futbolcu olduğuma inanıyorum" ifadelerini kullandı.

NTV Spor 09.06.2011 - 12:15
Usain Bolt'un aklı ManU'da futbol oynamakta

Dünyanın en hızlı adamı Usain Bolt'un futbol sevgisini bilmeyen yok. 100 ve 200 metrede dünya rekorlarını elinde tutan Bolt, koyu bir Manchester United taraftarı. Jamaikalı sprinter, Diamond Lig Oslo Grand Prix'si öncesi, futbolla sadece izleyici olarak ilgilenmediğini de gözler önüne serdi.

USAIN BOLT OSLO'DA SAHNE ALIYOR HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Bolt, atletizm kariyeri bittikten sonra, futbolcu olmak istiyor. Üstelik ünlü sprinter son derece de iddialı. Öyle ki Bolt, Manchester United forması giyebilecek kadar iyi olduğuna inanıyor. Zaman zaman Manchester United'ın antrenmanlarını ziyaret eden Bolt, menajer Alex Ferguson'a şimdiden mesaj gönderdi. 24 yaşındaki Atlet, "Bir hayalden bahsetmiyorum. Gerçekten Manchester United'da oynayabilecek kadar iyi bir futbolcu olduğuma inanıyorum. İyi bir tekniğim var. Fiziğim güçlü. Kondisyonum yerinde. Ayrıca çok da hızlıyım" diye konuştu.

Dünya rekorlarını alt üst eden 24 yaşındaki sprinterin, atlet olarak başladığı parlak kariyerini futbolcu olarak sürdürüp sürdüremeyeceğini ise zaman gösterecek.

OSLO GP'Sİ 21.00'DE NTV Spor'DA
Hemen hatırlatılım, Diamond Lig Oslo Grand Prix'ini, bu gece saat 21.00'den itibaren NTV Spor'dan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Sayfa Yükleniyor...