Liverpool'un son bombası Stewart Downing

Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un transfer atağı sürüyor. Kırmızılar, başarılı kanat oyuncusu Stewart Downing için kulübü Aston Villa ile 20 milyon sterlin karşılığında anlaştı.

NTV Spor 14.07.2011 - 11:02
Liverpool'un son bombası Stewart Downing

Premier Lig'de 1991'den bu yana şampiyonluğa hasret Liverpool'da, menajer Kenny Dalglish yönetiminde yeniden yapılanma hamlesi sürüyor.

Golcüsü Fernando Torres'i, 50 milyon sterlin karşılığında Chelsea'ye gönderdikten sonra Andy Carroll ve Luis Suarez'i kadrosuna katan Kırmızılar, sezon öncesi Sunderland'dan Jordan Henderson ve Blackpool'dan Charlie Adam ile de sözleşme imzalamıştı.

Liverpool yönetiminin son transferi İngiltere Milli Takımı'nın da formasını giyen Aston Villalı Stewart Downing oldu. Kırmızılar, Downing için Birmingham ekibine 20 milyon sterlin sözleşme fesih bedeli ödeyecek.

Menajer Alex Mcleish karşı çıkmasına rağmen Downing'in transferine onay veren Aston Villa yönetimi, "Piyasada Downing'in yerini doldurabilecek nitelikte oyuncular bulunduğunu düşünüyoruz.. Bu yüzden Liverpool'un teklifini kabul ettik" açıklamasını yaptı.

Stewart Downing, Aston Villa ile yollarını ayıran 2. önemli oyuncu oldu. Daha önce de Ashley Young 17 milyon sterlin karşılığında Manchester United'ın yolunu tutmuştu.

Sayfa Yükleniyor...