Pastore Chelsea formasını giymeye çok yakın

Golcü arayışlarını sürdüren Chelsea'de listenin en başındaki isim Palermo'nun genç yıldızı Javier Pastore. Palermo kulübü başkan yardımcısı Guglıelmo Micciche’de transfer görüşmelerini doğruladı.

NTV Spor 25.07.2011 - 11:48
Pastore Chelsea formasını giymeye çok yakın

Golcü arayışlarını sürdüren Chelsea'de ibre Javier Pastore'yi gösteriyor. Palermo Kulübü'nden de anlaşmanın yakın olduğunu yönünde açıklamalar geldi.

Yeni teknik direktör Andres Villas Boas'ın golcü transferi konusunda ısrarlı talepleri üzerine, Chelsea'de hareketli günler yaşanıyor. Lukaku Ve Neymar için devrede olduğu bilinen Chelsea'nin gündemine ise sürpriz bir isim girdi. Palermo'nun genç golcüsü Javier Pastore Chelsea formasını giymeye çok yakın.

Londra kulübü, Manchester City ve Roma ile girdiği yarışta öne geçmişe benziyor, zira Palermo'nun başkan yardımcısı Guglıelmo Micciche'de, İtalyan radyosu Sportiva'ya yaptığı açıklamada transfer görüşmelerini doğruladı. Micciche, 45 milyon euro istedikleri genç Arjantinli için, "Evet konuşuyoruz, pazarlıklar da oldukça çetin, çünkü olağanüstü bir futbolcudan bahsediyoruz" ifadelerini kullandı.

İtalyan yönetici, Pastore'yi satmak istememelerine karşın, büyük kulüplerden kendilerini kurtaramadıklarını belirtti. Chelsea ile yapılan görüşmelerin olumlu yönde ilerlediğini vurgulayan Micciche, "Rakamlar istediğimiz seviyeye gelirse Pastore'nin gitmesine izin vereceğiz ancak şunu söyleyebilirim ki; ona en yakın kulüp olarak Chelsea görünüyor" diye konuştu.

Palermo başkan yardımcısı, İtalyan ve İngiliz basınında Chelsea'nin Pastore karşılığında futbolcu teklif ettiğine yönelik iddialara da kapıyı kapattı. Micciche, herhangi bir takas önerisini kesinlikle kabul etmeyeceklerini belirtti.

Sayfa Yükleniyor...