Barcelona'nın farkı 'Messi'

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu mücadelesinde Barcelona, deplasmanda Viktoria Plzen'i 4-0 mağlup etti.

NTV Spor 01.11.2011 - 23:11
Barcelona'nın farkı 'Messi'

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu mücadelesinde Barcelona, deplasmanda Viktoria Plzen'i Messi(3) ve Fabragas'ın golleriyle 4-0 mağlup etti. Barça bu sonuçla, Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura yükselmeyi garantiledi.

Maçın 22'inci dakikasında ise karşılaşmanın kırılma anı yaşandı. Çalımlarla ceza sahasına giren Messi, Marian Cisovsky tarafından düşürüldü. Hakem penaltı noktasını gösterirken, Cisovsky de kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Arjantinli yıldız Messi, Barcelona'yı 1-0 öne geçirdi.

İlk yarının son dakikasında yeniden sahnede Messi vardı. Şık hareketlerle Plzen ceza sahasına giren Lionel Messi, güzel bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi. Bu golün ardından maçın ilk yarısı da sona erdi.

İkinci yarıda ise Katalan ekibi tempoyu düşürdü. 10 kişi kalan zayıf rakibi karşısında fazla hücumu düşünmeyen Barcelona, 72'inci dakikada ise farkı 3'e çıkardı. Sağ kanattan yapılan ortaya, kale sahası üzerinde iyi yükselen Fabregas, topu ağlara gönderdi ve Barcelona'yı 3-0 öne geçirdi.

Maçın uzatma dakikalarında ise Messi'nin hat trick zamanı gelmişti. La Liga'daki son oynana maçta da hat trick yapan Arjantinli yıldız, 90+2'deki golüyle skoru belirledi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Barcelona, Çek Cumhuriyeti'nde Plzen'den 3 puanı 4 golle aldı ve 10 puana yükselerek adını ikinci tura yazdırdı.

Sayfa Yükleniyor...