Arda, Atletico Madrid'e hayat verdi

İspanya La Liga’da Atletico Madrid, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maçta Levante’yi 3-2 mağlup etti. Atletico Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Turan, 1 asist yaparak galibiyette büyük pay sahibi oldu.

NTV Spor 20.11.2011 - 23:52
Arda, Atletico Madrid'e hayat verdi

İspanya La Liga'da milli futbolcu Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, evi Vicente Calderon'da Levante'yi ağırladı.

Atletico Madrid, Arda Turan'ın 1 asist yaptığı maçta Levante'yi 3-2 mağlup etti. Bu galibiyetle Atletico Madrid puanını 16'ya çıkartırken, sahadan eli boş ayrılan Levante 23 puanda kaldı.

Atletico Madrid, NTV Spor'dan canlı yayınlanan karşılaşmaya hızlı başladı. Oyunu Levante yarı sahasına yıkan Atletico Madrid, rakip kalede önemli fırsatlar yakalamasına rağmen son vuruşlarda etkili olamadı. Levante, kendi sahasından hızlı çıkarak pozisyon aradı, ancak aradığı golü bulamadı ve ilk devre golsüz eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci devresine etkili başlayan Atletico Madrid, rakip kalede kurduğu baskıyı artırdı ve aradığı golü de 69. dakikada Pizzi ile buldu. Ancak ev sahibi takımın gol sevinci fazla uzun sürmedi. Bu golden sadece 3 dakika sonra Levante'de sahneye çıkan Xavi Torres, rakip fileleri havalandırarak skora denge getirdi: 1-1.

Atletico Madrid'in de rakibine cevabı fazla gecikmedi. 75. dakikada Atletico Madrid'de sahneye Arda Turan çıktı. Milli futbolcu sağ kanatta son çizgiye inerek ceza sahası içine çok şık bir orta yaptı ve Adrian Lopez'e de sadece topa dokunmak kaldı. Atletico Madrid bu golle sahasında 2-1 öne geçti.

Levante kalesine etkili gelmeye devam eden ev sahibi takım, 83. dakikada Diego'nun rakip kaleci Gustavo Munua'yı birkez daha mağlup etmesiyle birlikte skoru 3-1'e getirdi. Karşılaşmada son sözü söyleyen isim ise Levante'de Suarez oldu.

Suarez, 90. dakikada topu Atletico Madrid ağlarına göndererek maçın skorunu belirledi: 3-2.

Sayfa Yükleniyor...