Arda Turan, Atletico Madrid'in takviminde!

Atletico Madrid kulübünün vakfı, 2012 yılı takvimini down sendromlu çocuklara yardım için yaparken, aralarında Arda Turan'ın da olduğu bazı futbolcular, down sendromlu çocuklarla birlikte poz verdi.

NTV Spor 02.01.2012 - 16:50
Arda Turan, Atletico Madrid'in takviminde!

Milli futbolcu Arda Turan, Atletico Madrid'in 2012 takviminde down sendromlu çocuklarla birlikte poz verdi.

Mart ayındaki fotoğrafta, M. Suarez ve Jose Antonio Reyes ile birlikte down sendromlu çocuklarla poz veren Arda Turan, trafik polisi şapkası taktı. Vicente Calderon Stadı'nda bugün yapılan takvim tanıtımına katılan Arda, down sendromlu çocuklarla beraber gerçekleşen çekimlerin zevkli ve eğlenceli geçtiğini söyledi. Takvimde yer alan Atletico Madrid kadın takımının 4 futbolcusuyla birlikte oturan Arda, tanıtım sırasında çocuklarla şakalaşıp, hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Atletico Madrid kulübü her yeni yıl takviminde benzer etkinlikler yaparken, kulüp başkanı Enrique Cerezo, ''Madrid'deki down sendromu vakfı ile birlikte çalışmak, kulüp ve vakıf için çok memnuniyet verici bir çalışma oldu. Bu tip aktiviteler bize olağanüstü insanların olduğunu ve tek ihtiyaçlarının birliktelik olduğunu gösteriyor. Vakfımız, toplumda tüm gençlerin öncü olması gerektiğinin bilincinde'' dedi.

Sayfa Yükleniyor...