Mario Gom'ez'di geçti!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, deplasmanda 1-0 kaybettiği maçın rövanşında İsviçre ekibi Basel'i 7-0 gibi tarihi bir skorla mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı. Bayern adına 4 gol atan Mario Gomez, gecenin yıldızı oldu.

NTV Spor 13.03.2012 - 23:39
Mario Gom'ez'di geçti!

İsviçre'deki maçı 1-0 kaybeden Alman ekibi Bayern Münih, Allianz Arena'daki maça fırtına gibi başladı. Mario Gomez ile ilk dakikalarda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Bayern, golü ise Hollandalı yıldızı Arjen Robben ile 11. dakikada buldu.

Bu golün ardından baskısını devam ettiren Bayern Münih, ilk yarı boyunca Basel karşısında çok rahat bir oyun sergiledi. Devrenin sonuna doğru Thomas Müller ile farkı ikiye çıkaran Bayern, 44'te ise Mario Gomez'in golüyle 3-0'lık skoru yakaladı.

Karşılaşmanın ilk devresi, Bayern Münih'in 3-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda ise sahadan Mario Gomez'in şovu vardı. İlk yarıdaki etkili oyunla rakibini nakavt eden ev sahibi Bayern Münih'te Gomez'in durmaya niyeti yoktu. 50. dakikada skoru 4-0'a getiren Mario Gomez, 61 ve 67'inci dakikalarda da attığı gollerle Bayern Münih'i 6-0 öne geçirdi.

Maçtaki gol perdesini açan Arjen Robben, aynı zamanda bu perdeyi 81'de kapatan isim oldu. Basel savunmasının arkasına sarkan Robben, kaleciyi de geçti ve topu boş ağlara gönderdi. Hollandalı yıldızın golüyle durumu 7-0'a getiren Bayern Münih, 1-0 mağlup olduğu maçın rövanşında rakibini 7-0 gibi tarihi bir skorla mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Sayfa Yükleniyor...