Avrupa'da kuralar çekildi

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde kuralar çekildi. Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona-Real Madrid finalinin yolu açılırken, Avrupa Ligi'nde de çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu.

NTV Spor 15.03.2012 - 11:12
Avrupa'da kuralar çekildi

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final ve yarı final kuraları İsviçre'nin Nyon kentinde çekildi.

Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Barcelona, çeyrek finalde İtalyan ekibi Milan ile eşleşti. Çeyrek finale çıkarak büyük bir sürprize imza atan Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Apoel ise Real Madrid'in rakibi oldu.

Çeyrek final eşleşmelerinin ardından, Münih'e giden yolda yarı final eşleşmeleri de belli oldu. Real Madrid ve Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde kayıpsız devam ederse, Münih'te bir 'El Clasico' daha izletmelerine ihtimal doğdu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ:
APOEL - REAL MADRID
MARSİLYA - BAYERN MÜNİH
BENFICA - CHELSEA
MILAN - BARCELONA

ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ:
(MARSİLYA - BAYERN MÜNİH) - (APOEL - REAL MADRID)
(BENFICA - CHELSEA) - (MILAN - BARCELONA)

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları 27-28 Mart ve 3-4 Nisan'da, yarı final maçları ise 26-27 Nisan ile 3-4 Mayıs'ta oynanacak. ''Devler Ligi''nde perde, 19 Mayıs'ta Almanya'nın Münih kentinde oynanacak final maçıyla kapanacak.

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE DE ÇEYREK VE YARI FİNAL KURALARI ÇEKİLDİ
Temsilcimiz Beşiktaş'ın Atletico Madrid takımına elendiği 3. tur maçlarının ardından, UEFA Avrupa Ligin'de de çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu.

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ
AZ ALKMAAR - VALENCIA
SCHALKE - ATHLETIC BILBAO
SPORTING LIZBON - METALIST
ATLETICO MADRID - HANNOVER 96

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ
(ATLETICO MADRID - HANNOVER 96) - (AZ ALKMAAR - VALENCIA)
(SPORTING LIZBON - METALIST) - (SCHALKE - ATHLETIC BILBAO)

Ligde çeyrek final maçları 29 Mart-5 Nisan, yarı final maçları ise 19 Nisan-26 Nisan'da oynanacak. Final maçı ise 9 Mayıs'ta Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılacak.

Sayfa Yükleniyor...