Giggs'in sırrı ne?

Manchester United'ın yaşlanmayan yıldızı Ryan Giggs, başarısının sırlarını anlattı. Giggs, 38 yaşında hala üst düzey performans göstermesini nelere borçlu olduğunu açıkladı.

NTV Spor 28.03.2012 - 18:57
Giggs'in sırrı ne?

Manchester United'ın 38 yaşındaki Galli oyuncusu Ryan Giggs, ilerlemiş yaşına karşın üst düzey futbol oynamaya devam ediyor. 1991 yılından bu yana Kırmızı Şeytanlar'ın formasını terleten deneyimli oyuncu, başarısının sırrını yogayla tanıştığı güne bağlıyor.

İtalyan La Gazzetta Dello Sport gazetesine konuşan Giggs, yoga sayesinde daha esnek bir vücuda sahip olduğunu belirtti. Bu sezon 28 maçta görev alıp 4 kez golle buluşan Galli yıldız, yaşı ilerledikçe hızını kaybettiğini; ancak futbol zekasını ve deneyimini daha çok kullanmaya başladığını dile getirdi.

Manchester United formasıyla bu sezon 13. Kez şampiyonluk kupasını havaya kaldırmak istediğini belirten Giggs, attığı goller ve kırdığı rekorların haricinde bir sonraki maçta görev alabilmek için taşıdığı motivasyon sayesinde bugünlere geldiğini ifade etti.

Javier Zanetti ve Alessandro Del Piero olduğunu kaydeden Ryan Giggs, futbolculuk hayatını noktaladıktan sonra antrenörlüğe adım atabileceğini, "Guardiola, Barcelona'nın B takımını, rezerv takımını çalıştırdıktan sonra A takımı çalıştırmaya başladı. Ben de menajerlik lisansımı aldım. United'ın başına geçmek mi? Bekleyip göreceğiz" sözleriyle yorumladı.

Sayfa Yükleniyor...