Bayern Münih yolu yarıladı

Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih yarı finale çok yakın. Çeyrek final ilk maçında Marsilya’yı Gomez ve Robben’in golleriyle deplasmanda 2-0 mağlup eden Alman ekibi, yarı final için büyük bir avantaj yakaladı.

NTV Spor 28.03.2012 - 23:30
Bayern Münih yolu yarıladı

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Fransız ekibi Marsilya, evi Velodrome'da Almanya temsilcisi Bayern Münih'i ağırladı.

Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmayı Bayern Münih, Mario Gomez ve Arjen Robben'in golleriyle deplasmanda 2-0 kazanarak yarı final için büyük bir avantaj yakaladı.

Karşılaşmaya iki takım da kontrollü başladı. Ev sahibi takım ilk dakikalarda yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, konuk ekip de son vuruşlarda başarılı olamadı. Marsilya'nın kalesine daha etkili gelmeye başlayan Bayern Münih, aradığı golü 44. dakikada Mario Gomez ile buldu ve soyunma odasına da 1-0 önde gitti.

Maçın ikinci devresine Marsilya daha fazla risk alarak başladı. Skora denge getirmek için Bayern Münih kalesine yüklenen Fransız ekibi, rakip kalede pozisyon üretse de sonuca gitmeyi başaramadı. Ev sahibi takım savunmada verdiği açıkları iyi değerlendiren Alman ekibi, 69. dakikada Arjen Robben'in kaleci Andrade'yi mağlup etmesiyle skoru 2-0'a getirdi.

Karşılaşmanın kalan bölümünde iki takım da skoru değiştirmeyi başaramazken, Bayern Münih sahadan 2-0'lık sonuçla galip ayrılarak rövanş maçı öncesinde büyük bir avantaj yakaladı.   

 

Sayfa Yükleniyor...