Cüneyt Çakır'a tam not

İngiliz ve İspanyol gazeteleri Barcelona - Chelsea maçını yöneten Cüneyt Çakır'a tam not verdi. Chelsea Kulübü de John Terry'nin gördüğü kırmızı karta itiraz etmeyeceğini açıkladı. Deneyimli oyuncu da maç sonrası Çakır'ın kararının doğru olduğunu dile getirdi

NTV Spor 25.04.2012 - 13:29
Cüneyt Çakır'a tam not

Cüneyt Çakır, Barcelona ile Chelsea'yi karşı karşıya getiren Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında kusursuza yakın bir yönetim gösterdi.

Karşılaşmanın en tartışmalı pozisyonu 37. dakikada yaşandı. Çakır, topsuz alanda yaptığı hareketten dolayı Chelsea kaptanı John Terry'e tereddütsüz kırmızı kart gösterdi.

Chelsea bu pozisyonla ilgili itirazda bulunmayacağını açıkladı. John Terry de maçtan sonra Cüneyt Çakır'ın kendisine gösterdiği kartın doğru olduğunu itiraf etti. Maçın heyecanı ile nasıl bir hareket yaptığının farkına varamadığını ifade eden Terry, "Ancak tekrarları izlediğimde kırmızı kartı hakettiğimi gördüm. Sanchez maç sırasında bana bir kaç tekme atmıştı. Sanırım istemsiz şekilde intikam almaya çalıştım. Asla böyle bir hareket yapmamalıydım" diye konuştu.

Cüneyt Çakır maçta Barcelona lehine bir de penaltı verdi. İngiliz basını penaltı kararının da doğru olduğu konusunda hemfikirdi. Avrupa futbolunun zirvesinde kusursuza yakın bir yönetim çıkaran Çakır, Euro 2012'de de UEFA ve FIFA'nın güvenini boşa çıkarmayacağını bir kez daha göstermiş oldu.

Sayfa Yükleniyor...