Joey Barton'a tarihi ceza!

Premier Lig ekiplerinden Queens Park Rangers'ın hırçın orta saha oyuncusu Joey Barton, Premier Lig tarihinin en ağır cezalarından birine çarptırıldı.

NTV Spor 24.05.2012 - 11:29
Joey Barton'a tarihi ceza!

Premier Lig ekiplerinden Queens Park Rangers'ın hırçın orta saha oyuncusu Joey Barton, Premier Lig tarihinin en ağır cezalarından birine çarptırıldı. Manchester City ile oynanan sezonun son maçında Sergio Aguero ve Vincent Kompany ile karşı karşıya gelen Barton'a 12 maç ve 75 bin sterlin para cezası verildi.

Premier Lig'in son haftasında Manchester City ile Queens Park Rangers'ı karşı karşıya getiren maça Joey Barton damga vurmuştu.

Barton, City'nin uzatma dakikalarında bulduğu gollerle dramatik şekilde şampiyon olduğu maçta Carlos Tevez'e dirsek atarak kırmızı kart görmüştü. Bununla da yetinmeyen hırçın futbolcu oyun alanını terketmeden önce Sergio Aguero'yu tekmelemiş; Vincent Kompany'e de kafasıyla vurmaya çalışmıştı.

Premier Lig yönetimi Barton hakkındaki merakla beklenen kararını açıkladı. 29 yaşındaki oyuncu Tevez'e yönelik hareketi nedeniyle 4 maç ceza aldı. Premier Lig yönetim kurulu, Barton'a, Aguero ve Kompany'e yönelik hareketleri nedeniyle de 8 maç ve 75 bin sterlin para cezası verdi.

Barton böylece toplam 12 maç men cezası almış oldu. Queens Park Rangers yönetimi, cezanın kesinleşmesinin ardından iç disiplin soruşturması başlattı. Kulübün Barton ile yollarını ayırma kararı alabileceği ifade ediliyor. Bununla birlikte pek çok kişi Barton'a verilen cezanın çok ağır olduğu görüşünde birleşiyor.

Sayfa Yükleniyor...